zonnepanelen dakscan

Zonnepanelen en laadpalen voor uw bedrijfspand

LDS-Energy levert ook aan zakelijke klanten. Wilt u voor uw bedrijfspand duurzaam energie opwekken? Dan bent u bij LDS-Energy aan het juiste adres, wij kunnen hierin voorzien door de inzet van zonnepanelen, laadpalen en infrarood verwarming.

Heeft u een MKB-bedrijf met een aansluiting t/m 3 x 80A dan komt u in aanmerking voor verschillende vormen van subsidie. Onze adviseurs leggen u graag alles uit over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Heeft u een groot zakelijke aansluiting, (dit is boven de 3 x 80A) dan kunt u de zogenaamde SDE++ subsidie aanvragen. Het SDE++ subsidietraject kunnen wij voor u in gang zetten. Onze groot zakelijke adviseur maakt graag met u een afspraak om de situatie te bekijken en de mogelijkheden uit te leggen.

Meer weten over duurzaam energie opwekken? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons direct via 085-0602167.

Zonnepanelen op bedrijfspand

LDS-Energy gevel systemen

LDS-Energy is niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepalen op daken. Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat de gebouwde schil in zijn totaliteit elektriciteit kan opwekken. Daarom heeft LDS-Energy zich gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen in gevels. De panelen die hiervoor gebruikt worden zijn specifiek gemaakt voor gevelbekleding. Het zonnepaneel is dan ook direct de gevelafwerking. Er zijn op dit moment verschillende merken gevel-zonnepanelen, per project wordt bekeken wat het beste past. Zonnepanelen kunnen voor dit soort projecten op maat worden geproduceerd.

Onderstaand project is een mooi voorbeeld van solar in de gevel en op het dak. LDS-Energy is trots op dit project. Door de verschillende oriëntaties en hoeken levert dit gebouw over de hele dag elektriciteit op. Hierdoor kan het gebouw zijn eigen productie direct gebruiken en zal er minder elektriciteit aan het net worden terug geleverd. 

Een zuid opstelling zal bijvoorbeeld tussen 12.00 en 15.00 smiddags zijn piekopbrengst hebben, het gebouw kan dan niet alle opgewekte elektriciteit direct verbruiken. Het gevolg is een grote terug levering aan het net. Daarom is het steeds belangrijker om de gehele bouwschil te gebruiken waardoor er gelijkmatig over de hele dag elektriciteit wordt opgewekt. Het voordeel hiervan is dat het net minder snel wordt overbelast, de gebruiker heeft een hoger rendement omdat direct eigen elektriciteit gebruiken goedkoper is. De opbrengst curve van het systeem is over de hele dag verdeeld.

Meer weten over gevel-zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons direct via 085-0602167.
Bekijk ook de folder van onze leverancier Energy Facade door Saint-Gobain >> Folder << Hier staan ook enkele LDS Energy projecten in.