zonnepanelen dakscan

Onze partners

Stalumex

LDS-Energy werkt samen met Stalumex. Stalumex maakt aluminium en stalen ramen, deuren, glasdaken en gevels. Zonnepanelen vormen steeds vaker een onderdeel van de bouwschil waardoor wij elkaar versterken. Wanneer een klant kozijnen nodig heeft is dit een duurzame investering, Q-Roof bied producten aan die hier goed op aansluiten.

Missie
Wij willen onze onderscheidende positie op de gevelmarkt op gezonde wijze versterken en de meest gewilde partner zijn vanaf het advies tot en met het onderhoud van aluminium en stalen ramen, deuren, glasdaken en gevels. Een organisatie waarin de klant centraal staat en de medewerker ruimte krijgt voor ontplooiing. De samenwerking met Stalumex zal voor u een plezierige ervaring zijn. 

Wenst u een gecombineerd adviesgesprek? U bent van harte welkom in hun showroom. Voor afspraken kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Bezoek website

Lei Import

Lei Import heeft meer dan 25 jaar ervaring in natuurleien voor dak en gevel en kan zonder meer specialist op het gebied van leisteen worden genoemd. Naast natuurleien zijn er in de loop der jaren innovatieve producten ontwikkeld zoals het Cast PMR dakraam en het indak zonne-energiesysteem. 

Lei Import onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij over de mogelijkheden.
LDS-Energy heeft samen met Lei Import het systeem voor een natuurleien dak ontwikkeld. Het eerste pilotproject heeft plaatsgevonden in Middelburg. Hier is de zuidkant van het stadhuis een dakdeel voorzien van deze collector van LDS-Energy. Dit is meegenomen bij de restauratie van het natuurleien dak.

Bezoek website

Onze zonnepanelen dakscan

Wenst u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Wij berekenen dan wat uw investering en besparing kan zijn.

Laat hier uw voordeel berekenen