zonnepanelen dakscan

Vacatures bij LDS-Energy

Wil jij een uitdagende baan met vooral heel veel plezier? 

Van Zonnepanelen tot Infrarood verwarming en natuurlijk ons eigen innovatieve Q-Roof systeem.
Q-Roof BV ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert slimme zonne-energiesystemen. Wanneer u zonnepanelen nodig heeft bent u bij LDS-Energy aan het juiste adres. Naast zonnepanelen verkopen en plaatsen wij infraroodverwarming, laadpalen, solar-carports, elektrische boilers, warmtepompboilers en nieuwe groepenkasten. Hierdoor zijn wij geen standaard zonnepanelen bedrijf maar een leverancier en ontwikkelaar van duurzame totaal oplossingen. LDS-Energy heeft ruime kennis en ervaring in huis voor het slim en vakkundig plaatsen van zonnepanelen. Hierdoor halen onze klanten een hoog rendement waardoor het investeren in zonne-energie extra aantrekkelijk wordt. 

LDS-Energy solar heeft de volgende vacatures:
- Monteur zonnepanelen & duurzame energiesystemen
- Accountmanager Limburg (met auto van de zaak)

Ben jij werkzaam binnen de energietransitie of lijkt het je een uitdaging om aan een mooiere toekomst te werken solliciteer dan graag naar deze functies.

Voorwaarden

  • Goed salaris met cao Metaal & Techniek
  • Pensioenopbouw bij PMT 
  • Snel een vast contract
  • Doorgroei mogelijkheden binnen een jong en dynamisch team
  • Veel opleidingsmogelijkheden omdat wij nooit stil staan
  • Werken in zelfsturende teams

Mooie functieprofielen en vlotte omschrijvingen zijn leuk maar niet altijd praktisch. Daarom vragen wij contact op te nemen als het jou een gave uitdaging lijkt om bij ons te werken. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en kwaliteiten waardoor wij samen een functieprofiel kunnen samenstellen.

Reageren kan door te bellen of mailen naar:
Commercieel directeur Jesse van der Woude LDS-Energy / Q-Roof
Tel: 06-27436437

Meer weten over zonnepanelen, de Q-Roof zonneboiler, infrarood verwarming, of een van onze andere innovatieve en duurzame oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-0602167.

Terug naar nieuwsoverzicht