zonnepanelen dakscan

Q-Roof + Leudal Duurzame Systemen = LDS-Energy

Het is u mogelijk al opgevallen, de laatste weken zijn er mooie dingen gebeurd. Twee toonaangevende zonnepanelen bedrijven zijn gefuseerd tot een nieuw bedrijf. Leudal Duurzame Systemen en Q-Roof hebben de handen ineen geslagen. Op deze manier is er een solar bedrijf ontstaan waarmee wij alle type klanten van dienst kunnen zijn. Q-Roof is zeer sterk in de particuliere en mkb markt. Leudal Duurzame Systemen heeft de laatste jaren faam gemaakt in de zakelijke projectmarkt. Vooral grote woningbouwprojecten worden door Leudal Duurzame Systemen met gevoel voor kwaliteit en efficiëntie uitgevoerd. 

Door deze twee bedrijven samen te voegen is er een toonaangevende organisatie ontstaan waarmee particuliere en zakelijke klanten altijd de hoogste kwaliteit ontvangen. De nieuwe organisatie is terug te vinden onder de naam LDS-Energy, Q-Roof zal voor de particulier herkenbaar blijven als merknaam van LDS-Energy. De huisstijl zal komende periode steeds meer gelijk worden getrokken.

Door de fusie zijn wij automatisch een van de belangrijkste spelers binnen ons vakgebied geworden. Het is ons niet te doen om de grote, maar vooral om toeleveranciers beter aan ons te binden. Wij kunnen ons personeel in een snel veranderde arbeidsmarkt meer zekerheden bieden waardoor wij een aantrekkelijke werkgever blijven. Door meer bestaansrecht te creëren zijn onze klanten meer verzekerd van een bedrijf die zijn verplichtingen kan nakomen. Garanties en afspraken hebben op deze manier meer waarde voor onze klanten. 

De bedrijfsvoering staat onder leiding van drie directieleden en tevens eigenaren van de nieuwe organisatie, Andre Brouwers, Niels Breuker en Jesse van der Woude gaan vol energie en motivatie door met ondernemen. Onze verschillende kwaliteiten passen uitstekend bij elkaar, ieder van ons zal specifieke taken op zich nemen waardoor wij elkaar goed aanvullen; aldus Jesse, Niels & Andre

fusie Q-Roof en Leudal Duurzame Systemen

Heeft u interesse in onze organisatie neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder als klant of misschien heeft u interesse gekregen om voor dit prachtige bedrijf te komen werken. Wij zoeken techneuten met passie voor duurzame techniek. LDS-Energy is gevestigd op een top locatie met de beste voorzieningen. Wij kijken vol vertrouwen en motivatie naar onze toekomst, door deze stap helpen wij onze omgeving een stap verder in de energietransitie. Een transitie die de komende jaren nog lang niet klaar is. Op naar nog veel mooie en duurzame momenten. 

Met Duurzame groet,

Team LDS-Energy 
 

Terug naar nieuwsoverzicht