zonnepanelen dakscan

LDS-Energy uw partner in zonne-energie

Afgelopen week heeft LDS-Energy weer mooie zonnepanelen installaties opgeleverd. Deze keer waren wij werkzaam in gemeentes Maastricht, Heerlen en Brunssum. Onze installaties worden altijd met zorgvuldigheid opgeleverd. 

Een van deze projecten was echt maatwerk. In Maastricht heeft LDS-Energy op een mooie villa bijna onzichtbaar 24 zonnepanelen geplaatst. Op het hoofd-dak liggen 20 zonnepanelen in Oost-West opstelling, deze opstelling past precies tussen de dakranden en is natuurlijk voldoende verankerd. Op deze manier heeft LDS-Energy de klant optimaal kunnen faciliteren in zijn behoeftes. 
 

Elektrisch rijden

Naast onze uitvoering is LDS-Energy elektrisch gaan rijden, de nieuwe Volks Wagen ID.3 is herkenbaar met ons logo bedrukt, komend jaar gaan wij nog meer elektrisch rijden waardoor wij met een zo laag mogelijke footprint ons werk kunnen doen.

Meer weten over zonnepanelen, de Q-Roof zonneboiler, infrarood verwarming, of een van onze andere innovatieve en duurzame oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-0602167.

Terug naar nieuwsoverzicht