zonnepanelen dakscan

Infrarood verwarming proefpaneel aanvragen

De gasprijzen blijven maar stijgen en steeds meer mensen zoeken naar slimme alternatieve oplossingen voor het verwarmen van hun woning. Maak vrijblijvend kennis met infrarood verwarming bij u thuis en vraag een proefpaneel aan. 

Infrarood verwarming proef aanvragen

Bij LDS-Energy merken we dat de interesse naar infrarood verwarming stijgt, maar dat geïnteresseerden het lastig vinden om zich voor te stellen hoe infrarood verwarming bij hun thuis werkt en voelt. Leen direct 5 werkdagen een infraroodpaneel van LDS-Energy zodat u thuis de warmte, het gemak en comfort van infraroodverwarming kunt ervaren. Na 5 werkdagen halen we het proefpaneel weer op en bespreken we de mogelijkheden voor infrarood verwarming bij u thuis tijdens een kosteloos adviesgesprek. 

Waarom infrarood verwarming?

  • Er is geen sprake van ongewenste luchtcirculatie, infraroodpanelen geven namelijk enkel stralingswarmte af
  • Infrarood verwarming verbruikt relatief weinig energie. Doordat de panelen op een efficiënte manier warmte afgeven hoeft de luchttemperatuur in een ruimte niet meer zo hoog te zijn
  • Infrarood panelen kunnen op eenvoudige wijze geïnstalleerd worden en zijn in allerlei vormen en kleuren verkrijgbaar. U kunt kiezen uit allerlei materialen en zo kiest u altijd voor een paneel dat past bij de uitstraling van uw woning

Meer weten over zonnepanelen, de Q-Roof zonneboiler, infrarood verwarming, of een van onze andere innovatieve en duurzame oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-0602167.

Terug naar nieuwsoverzicht