zonnepanelen dakscan

Fijne kerstdagen & een gelukkig nieuw jaar

Q-Roof heeft er een mooi jaar opzitten dit willen wij natuurlijk in stijl afsluiten. Komend jaar hebben we weer veel nieuwe plannen en al mooie projecten in de pijplijn. Door toedoen van onze klanten en partners is Q-Roof flink gegroeid. We zijn de breedte ingegaan met onze duurzame producten "aldus Jesse van der Woude Commercieel directeur van LDS-Energy / Q-Roof".

Een greep uit onze producten:

Komend jaar gaan wij verder met het ontwikkelen van onze Q-Roof lamellen, deze worden gekoppeld op water-water warmtepompen. Wij zijn dan ook trotst dan wij mogen meedoen aan het BIPV-MOOI project.

Niet alleen zakelijk is LDS-Energy een succes, komend jaar bieden wij studenten de mogelijkheid om een afstudeerstage te lopen. Zo bieden wij jong talent een podium om onze mooie markt te leren kennen. Stagiaires hopen wij later een baan te kunnen bieden waardoor ze meekunnen bouwen aan de verdere groei van Q-Roof.

Nu hebben wij even een paar dagen vakantie voordat we weer verder bouwen aan onze duurzame droom. Natuurlijk blijven wij altijd bereikbaar voor onze klanten en nieuwe ideeën.

Wij zijn trots op 2021, doen jullie weer mee in 2022;-)?
Fijne dagen & een super mooi 2022 gewenst.
Team Q-Roof

Meer weten over zonnepanelen, de Q-Roof zonneboiler, infrarood verwarming, of een van onze andere innovatieve en duurzame oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-0602167.

Terug naar nieuwsoverzicht