zonnepanelen dakscan

Duurzaamheidsfestival 2023

Na twee succesvolle voorgaande edities in 2021 en 2022 heeft de gemeente Voerendaal een derde editie georganiseerd. In 2023 vindt het Duurzaamheidsfestival plaats op 14 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur bij Lubosch Land op Ransdalerstraat 28 Ransdaal. Het festival is kosteloos toegankelijk voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in hoe ze verder kunnen verduurzamen. 

Het Duurzaamheidsfestival is een toegankelijk evenement met duurzaamheid als centraal thema. Er heerst een gezellige sfeer en er zijn diverse standjes te bezichtigen. Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan rondleidingen en kunnen er interessante presentaties worden bijgewoond. Het Duurzaamheidsfestival is geschikt voor jong en oud. En er zijn kraampjes aanwezig die hapjes en drankjes aanbieden. Tezamen met de sfeervolle muziek maakt dit het een interessant en gezellig festival. 

Duurzame oplossingen

Er zijn ook voorbeelden te zien van duurzame oplossingen die inwoners en ondernemers uit de gemeente Voerendaal in de voorbije jaren hebben gerealiseerd. Denk hierbij aan zonnepanelen, thuisbatterijenlaadpalen, infrarood verwarming en vele andere innovatieve oplossingen voor huishoudens en ondernemers.

Meer weten over zonnepanelen, infrarood verwarming, of een van onze andere innovatieve en duurzame oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-0602167.

Terug naar nieuwsoverzicht